Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Aryor

100% Jojobový olej 100ml

9,90€ Bez DPH:
8,25€

Najjemnejší jojobový olej - napodobňuje prirodzenú ochrannú vrstvu v pokožke. Jojobový olej je vlastne tekutý vosk, bohatý na vitamíny, vhodný pre starostlivosť o pokožku a suché vlasy. Podporuje obnovu buniek a napomáha zachovať vlhkosť pokožky.

Známy aj ako „tekuté zlato“. Podľa jeho chemického reťazca sa považuje za vosk, ale jeho skupenstvo je tekuté. Považuje sa za najcennejší olej pre jeho mnohostranné kladné účinky na pleť (hydratácia, regenerácia, hojenie, vyhladzovanie, navracia odolnosť, hebkosť a celistvosť aj pre aknózny typ). Vhodný pre každý typ pleti. Pravidelným aplikovaním jojobového oleja sa citlivá, podráždená suchá pleť stane opäť odolnou. Na koži zanechá zamatovo hebký film pričom nebudete mať pocit mastnoty. Jojobový olej je vhodný aplikovať aj ako ochrana pokožky po opaľovaní. Jeho prirodzený ochranný faktor je SPF 4-5.

Tento cenný prírodný olej hydratuje a chráni pokožku. Je vhodný na citlivú i suchú pleť, ktorej vracia vlhkosť, pružnosť a regeneruje ju. Jojoba je jeden z najdôležitejších olejov v aromaterapeutickej starostlivosti o pokožku. Na rozdiel od mnohých iných olejov, jojobový je chemicky veľmi podobný ľudskému mazu.


Používame  za studena lisovaný, nerafinovaný jojobový olej, ktorý si zachováva všetky účinné látky.  Olej sa používa v starostlivosti o pleť v produktoch, ktoré hydratujú, vyživujú a chránia. Jojoba má prirodzený ochranný faktor UV5, ktorý zvyšuje jeho prínos a ochranu pre pokožku. Odporúča sa tiež ako prírodná ochrana pred slnečným žiarením. Je vynikajúcou zložkou krémov pre starostlivosť očného okolia, ako aj výrobkov pre starostlivosť o vlasy. Používajte ako krém na očné partie, ako ochranný krém v zime ale aj v lete.


Prírodný obsah: 
Vitamín A, Vitamín B1, Vitamín B2, Vitamín B6, bohatý na Vitamín E, myristová kyselina, rastlinný vosk
(napodobňuje kožný kolagén).
 
Náš tip: 
Super výživný olej, v kombinácii s rakytníkom rešetliakovým, konopným a mandľovým olejom pre výživu pokožky celého tela.

Vlasy: Použite jojobový olej na suché a poškodené vlasy a budú sa krásne lesknúť, dodá im výživu a zároveň poskytne ochranu s prírodným UV 5. 

 
Jojobový olej ako masážny olej

S týmto olejom sa masíruje dobre, avšak kvôli stále rastúcej cene, sa používa v zmesi olejov. Pridaním do Vášho základného masážneho oleja získate masážny olej, schopný vynikajúco ošetriť pokožku Vášho zákazníka. 
 
Pri výrobe vlastnej kozmetiky: 

V zmesiach sa odporúča v 10% množstve. Tento olej s decentnou vôňou, zlatožltej farby je odolný voči oxidačným procesom a zvyšuje trvanlivosť olejov, s ktorými je zmiešaný. Dobre sa mieša s včelím voskom aj s bambuckým maslom. Pri príprave emulzií môže byť ohrievaný s olejmi. Nie je fotosenzitívny, môže sa bezpečne aplikovať aj v letných denných kozmetických prípravkoch. 

Botanický názov: Simmondsia chinensis, pôvodom z Egypta  
Skladovateľnosť: 24 - 36 mesiacov
Extrakčná metóda: Dôkladne vybraný, za studena lisovaný olej
Je to spôsob mechanického odsávania, kde sa teplo znižuje a minimalizuje počas celej produkcie suroviny.To pomáha olej udržať pôvodný stav, hĺbku a kvalitu obsahových látok. Teploty sú prísne kontrolované, aby sa zabezpečilo, že nie je vyššia ako 80-90 stupňov Celzia.
 
Jojobový olej je k dispozícii aj v 1, 5 a 25 litrových baleniach - na objednávku.

Čítajte viac o jojobovom oleji:
http://diva.aktuality.sk/clanok/32728/jojobovy-olej-poklad-pre-vase-vlasy/

Balenie:
Flakón 100ml hliníkový obal s vnútornou vložkou
  1. Zlé
  2. Dobré
Pokračovať